Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogy működik a kamutetko.hu lemosható tetoválás?
Szuper egyszerű! Megrendeled a kívánt méretű terméket, feltöltöd megjegyzésbe a képet, amit szeretnél és gyártjuk is a tetoválásodat. Az elkészült terméket általad választott csomagpontra szállítjuk. Miután megkaptad, akkor távolítsd el az átlátszó fóliát, majd a mintával lefelé helyezd fel a bőrödre a tetoválást. Ezt követően nedvesítsd be 10-15 másodpercig egy szivacs vagy rongy segítségével és kész is vagy!

Mekkora méretet válasszak?
XS-es méret egy maximum 5x5 cm-es kisebb tetoválás, amelyet a csukló belső felére, kézfejre, nyakra, vállra vagy kulccsontra javaslunk.
Az XL-es méret egy A4-es papírlapnak felel meg, amely befedhet egy teljes alkar méretet is.

Számít, hogy színes vagy fekete-fehér a tetoválás?
Nem. A színes tetoválásoknak nincs felára. Fekete-fehér tetoválások esetén a fehér nem jelenik meg színként, hanem transzparens módon, átlátszó rétegként funkcionál - ahogy egy igazi tetoválás esetében is. 

Meddig marad fent a kamutetko.hu lemosható tetoválás?
Ideális esetben 2-3 napig marad fent a tetoválás. 

Milyen esetben NE használd?
Sérült, érzékeny, kiütéses, bőrhibás, égett bőrfelületre NE használd! Szem, száj, orr, fül és egyéb érzékeny szerveid környékén NE használd! Szolárium után, valódi tetoválást követően és egyéb szélsőséges esetekben NE használd! Ha éget, viszket vagy kiütéseket észlelsz a tetoválás alatti bőrfelületen, akkor távolítsd el!

Mire érdemes még figyelni?
Kerüld a szoláriumot, szaunát, erős napozást a tetoválással. Ha a felhelyezést követően medencébe, tengervízbe, strandra mész, akkor a tetoválás szélei felválhatnak, így hamarabb eltűnnek.

Hogyan távolíthatom el a lemosható tetoválást?
Alkoholos fertőtlenítő kendővel (a csomagban is elhelyeztünk ebből 1 darabot), sminklemosóval esetleg sebbenzinnel könnyen eltávolítható. Nem javasoljuk, hogy körömmel kapard vagy szivaccsal dörzsöld le, mert ez felsértheti a bőrödet, ami sérüléshez vezethet.