Barion Pixel
A weboldal használatával jóváhagyod a cookie-k használatát az Adatkezelési tájékoztató értelmében.

Bemutatkozó - A webshop története

Bemutatkozó - A webshop története

Szia! Dávid vagyok és azért hoztam létre a kamutetko.hu webshop-ot, mert szerettem volna néhány új tetkót. Igen ám, de egy tetoválás...

Szia! Dávid vagyok...

...és azért hoztam létre a kamutetko.hu webshop-ot, mert szerettem volna néhány új tetkót. 

kamutetko lemosható tetoválás története

Igen ám, de egy tetoválás nagy elköteleződés, nekem pedig rengeteg ötletem volt és szerettem volna látni, hogy áll a valóságban, mielőtt felvarratnám magamra. Úgyhogy utánajártam, hogy lehet készíteni saját célra lemosható tetoválást. Sok-sok tesztelést követően kifejlesztettem egy olyan terméket, amivel már teljes mértékben elégedett voltam, hiszen olyan lett a végeredmény, mint közel az igazi tetkó.

A megmaradt tetoválásokat pedig egy jól sikerült csapatépítőn szétszórtam és mondanom sem kell, mind elfogyott.

Ezt látva gondoltam azt, hogy:

"Elindítok egy webshopot, ahol egyedi, lemosható tetkókat fogok gyártani. Mindenki feltöltheti a saját mintáját és akár 1 db-ot is lehet majd rendelni. Menő lesz! "

És így is lett! 

A kamutetko.hu 2022 nyarán elindult, ahol lehetőséged van arra, hogy saját, egyedi tetoválás ötletedet valósítsd meg és rendeld meg, akár 1 példányban. Persze, egyáltalán nem zárkózok el a több 1.000 db-os rendeléstől sem, ahogy az elmúlt időszakban több fesztiválon, rendezvényen és egyéb eseményeken - sőt még filmeken is - megjelent a lemosható tetoválásom. 

A tetkókat én gyártom személyesen, én veszem fel a telefont, ha kérdés van és én viszem intézem a csomagolást és szállítást is a Foxpost-tal. 

Ha szeretnél minőségi, lemosható tetoválásokat rendelni, akkor szívesen segítek azok legyártásában kiemelt odafigyeléssel, rugalmas gyártással, rövid határidőkkel és mára már több, mint 1.000.000 tetkó legyártásának tapasztalatával.

byealex tetoválás  jagermaister tetoválás  necc party tetoválás  kamutetko rólam  telex kamutetkó  Michl Juli tetoválás